Frostfilm

Insynsskydd

Dekorfilm/Frostfilm kan användas som insynsskydd på kontor, toalett, balkong mm eller som dekoration på fönster istället för råglas(blästrat glas) som är betydligt dyrare. Filmen är det bästa och snyggaste sättet att få samma utseende som frost utan att blästra glaset. Ett annat stort användningsområde för frostad film är kontrastmarkeringar på glas för att göra det mer synligt för ögat. Detta har blivit en viktig det i tillgänglighetsarbete på bla. offentliga byggnader mm.

Design

Stora glaspartier i såväl kontorslandskap som hemmiljöer skapar luft och rymd men kan också resultera i ett stelt och kallt intryck. Dekorfilmen används ofta av arkitekter och inredare för att skapa ett unikt och intressant uttryck på glaspartier utan att förlora något ljusinsläpp.
Med hjälp av dekorfilm kan man alltså skapa en välkomnande atmosfär i miljöer som annars hade upplevts opersonliga och färglösa. I miljöer där det finns en stor genomströmning av kunder, besökare eller medarbetare kan man använda sig av dekorfilm för att förmedla ett budskap eller förstärka sitt varumärke. Vi erbjuder dekorfilmer i alla tänkbara mönster. Specialskurna texter, logotyper och bilder kan appliceras på alla material och i olika miljöer.

Kvalitet och underhåll

Filmen är väldigt slitstark och har en reptålig yta som tål normal fönstertvätt. Det gör dekorfilmen lättskött och underhållsfri under många år. Filmen filtrerar bort ca 99% av den skadliga UV-stålningen som bleker och torkar ut. Dekorfilmen håller även ihop glaset vid en eventuell skada, det minskar också risken för splitter och glaskross men är ändå inte att förväxla med säkerhetsfilm.

Meny