Solskyddsfilm fordon

För reducerad värme

Våra metalliserade solskyddsfilmer för fordon reducerar upp till 80 % av solens strålningsvärme. Genom att på detta vis reducera värmen i fordonet kan man också minska sina bränslekostnader då klimatanläggningen inte behöver arbeta lika hårt. Om man dessutom väljer en något tonad film kan man undgå störande starkt ljus.

UV-skydd

Solskyddsfilmen filtrerar bort 99 % av solens skadliga UV-strålning vilket kraftigt minskar slitage på inredningen i fordonet. Om inredningen utsätts för stark värme och UV-strålning bleks den och i värsta fall kan den även spricka. Med vår solfilm kan säten, mattor, trä, gummi och vinyl skyddas mot solens skadliga strålar.

Insynsskydd och säkerhet

Genom att välja en tonad solskyddsfilm kan man uppnå ett värdefullt insynsskydd i fordonet. Filmen ger också ett visst splitterskydd om glaset av någon anledning skulle spricka. För Dig som önskar ett mer omfattande skydd erbjuder vi en separat serie av skydds- och säkerhetsfilmer

Kvalitet och underhåll

Våra filmer har dessutom en rephärdad yta som gör filmen mycket tålig och lättskött. Fönsterglas med solskyddsfilm kan rengöras som vanligt och kräver inte något speciellt underhåll.

Lackskyddsfolie

Allt fler fordon har lackerade plast och plåtdetaljer, ytor som är känsliga för repskador, stenskott och slitage. Lackskyddsfolie är en produkt som skyddar alla ömtåliga ytor så som motorhuv, strålkastare, dörrtrösklar, skärmkanter, kofångare mm mot slitage utan att synas. Folien är helt transparent, finns tillgänglig i olika tjocklekar och i varierande bredder. Lackskyddsfolie kan användas på i stort sett alla underlag

FLER SOLSKYDDSPRODUKTER

  • Uv-skyddsfilm
  • Energisparfilm
  • Energi/Solskyddsgardin
  • Lamellgardin
  • Markiser
  • Rullgardin
Meny