Uttryck ger intryck

Spectratec erbjuder produkter och tjänster inom profilering. Vi har många års erfarenhet av att producera och montera högkvalitativa produkter som till exempel dekor, skyltar, mässmaterial, trycksaker och dekaler.
Har Ni en egen idé om design och upplägg, finns det redan en etablerad logga och en grafisk profil så skicka Ert digitala original direkt till oss.
Tillsammans med prisförslag lämnar vi alltid en skiss över det färdiga resultatet. Behöver Ni istället hjälp med grundläggande upplägg för profilering av Ert nya varumärke så ställer vi upp med kompetens, konsultation och förslag på utformning.
Det finns många åtgärder för att synliggöra Ert företags identitet och på så vis stärka varumärket, kontakta oss gärna för idéer och förslag såväl som för beställning av enstaka produkter.

Helhetslösning

Vi hjälper Er at synas. Utifrån Ert behov bidrar vi med idéer, inspiration och kreativitet. Vi har många års erfarenhet av att producera och montera högkvalitativa produkter som till exempel dekor, skyltar, mässmaterial, trycksaker och dekaler.

Meny