Om oss

Spectratec AB startade 1997 med fokus på solskyddsfilm och fordonsdekor. Efter att ha arbetat på företaget i åtta år tog Magnus över driften i januari 2009. Fokus låg på att anpassa företaget till marknaden och möta efterfrågan, vilket styrde utvecklingen mot två nya affärsområden, säkerhet och profilering.

Ni hittar oss i Ängelholm, Helsingborg och Malmö men vårt arbetsområde sträcker sig över södra Sverige, våra kunder är såväl privata hushåll och företag som offentlig sektor. Verksamheten består idag av tre övergripande affärsområden, solskydd, säkerhet och profilering, Spectratecs primära expertis är självhäftande produkter. Men med samarbetspartners inom både säkerhets- fordons- och glasbranschen erbjuder vi kundanpassade helhetslösningar inom respektive affärsområde.

Utöver god service och kompetens, kvalitativa produkter och montage, strävar vi alltid efter att göra det lilla extra som skapar långsiktiga relationer. Med över 15 års erfarenhet i branschen, duktiga medarbetare och pålitliga partners ser vi fram emot att fortsätta utvecklas för att möta våra kunders behov!

Meny